Тази сутрин

всички
Тази сутрин
 
bTV "Тази сутрин" е най-гледаното сутрешно актуално-информационно предаване в българския ефир. То се излъчва всеки делничен ден от 06:50 до 09:30 часа. Освен прогнози за времето, пътна информация и сервизни вести, "Тази сутрин" включва новини от света и страната.

Основните цели на предаването са две - да събуди бодро и с усмивка зрителите, превръщайки се в техен редовен, но ненатрапчив семеен събеседник; и да синтезира по възможно най-ясния начин информационната картина на прага на новия ден. Благодарение на стабилния репортерски и кореспондентски екип на bTV "Тази сутрин", предаването се превърна в убедителна трибуна за репортажи и интервюта, представящи локалните и човешките измерения на темите и проблемите, дебатирани в националeн мащаб.

Запазена марка на предаването е раждането на новини

Всяка сутрин в студиото водещите разговарят на живо с пъстра поредица гости, представители на различните сфери на обществения живот: от политици до хора на изкуството. Редовна практика е изказаните в предаването становища и мнения да се цитират в "bTV Новините", а на следващия ден – и в печатните издания.

Особено интересен за аудиторията е последният четвърт час на предаването, който по традиция е посветен на предстоящи премиери – филмови, театрални и музикални.

В сайта на bTV можете да намерите, да прочетете и да гледате Преглед на печата, Разговори с гости, Репортажи, Минути за култура, Бъдете здрави и Кинопремиери.

 
 
галерия
 
коментари
 
добави коментар
 
всички коментари (5)
Отг: Тази сутрин26.03.2012 в 17:15
 
мисля ,че работниците от фирмата където показахте тази сутрин не трябва да им се забавят заплатите,защото и те са хора имат нужда да се хранят нормално и ги поткрепям в протеста им.
Отг: Тази сутрин30.06.2011 в 8:22
 
това с автобуса не е никакъв атентат или не исправнос на автобуса гумите са сваляани за ремонт и не са проверени след това от шофьора дали са стегнати добре
Отг: Тази сутрин30.03.2011 в 10:18
 
zd tazi gytrin kazvam ge dido dian ivanov koev
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg