На кафе

всички
На кафе
 
В ефира на Нова телевизия се завърна още една легенда – "На кафе" с Гала.

Обичаната от зрителите водеща посреща гостите си в студио с нова визия всеки ден от 09.30 часа.

В новото студио водещата е бъде предимно права, дори когато гостите й седят, а кухнята на Иван и Елица изчезва от постоянния декор.

Подвижен плот, зад който кулинарите демонстрират уменията си най-често заедно, се показва в ефир само при само при необходимост.

За първи път "На кафе" има и публика на живо, която не просто ще бъде ръкопляскащ ням свидетел на случващото се с гостите в шоуто, но активно се намесва в темите.

"Влюби се в мен" е новият риалити проект на "На нафе", който търси най-подходящата партньорка за един наистина красив и интелигентен господин. Изпитанието продължава три месеца, а по Коледа двойката ще отиде на почивка.

Голямата изненада този сезон е Диана Любенова – новият водещ в "На кафе". Една от най-обичаните актриси в серийната драма "Забранена любов", която има и некратък опит във воденето на тв предавания, е другото лице на "На кафе".

 
 
галерия
 
коментари
 
добави коментар
 
Отг: На кафе21.02.2012 в 10:25
 
Китайци днес...африканци утре .. да мине време ,ама народът не е толкова ПРОСТ, че да го вълнуват жълтините на Гала.Къде отиде ИСТИНСКАТА ГАЛА? Или си е била такава,но се е прикривала!?Що за интерес към БЕЗЛИЧНИ човечета? Иванова
Отг: На кафе12.07.2011 в 14:34
 
кака Гала е опасна, не се отказа толкова време!!!
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg