Пълна лудница

всички
Пълна лудница
 
„Пълна Лудница” стартира от 10-ти октомври по bTV

„Сакъз”, „Топ ченгета” и „Доктор Фалус” са сред премиерите в новия сезон – всяка събота от 21:00 часа

Хитовото шоу „Пълна лудница” стартира! Епизод №1 ще видим на 10-и октомври вече в ефира на bTV и то в прайм тайм – 21:00 часа!

Перлата в короната на новата „Пълна лудница” се нарича ….. „Сакъз”. Първият български „турски” сериал с главни герои любимците на народа Димитър Рачков, Мария Игнатова, Зуека, Вальо Танев, Румен Угрински, Албена Михова, Силвестър Силвестров и много други прекрасни комедийни актьори. Всички те проговарят на …турски за нуждите на филмовата продукция!

В „Сакъз” се преплитат съдбите на двете най-мощни фамилии в Стамбул. Това са семействата на Зуй Паша /Васил Василев – Зуека/ и Угрин Ефенди /Румен Угрински/. Двамата са най-големите производители на сакъз в целия свят.

Освен премиерата на “Сакъз” в пилотното издание на „Пълна лудница” за първи път ще видим и още една пародия на популярен сериал – „Доктор Фалус”. В тази версия докторът е с много по-голям и чепат… с много по-голям опит и чепат характер, а това гарантира изключително телевизионно напрежение и удоволствие.

Другата голяма новост e пародиен проект, наречен „Топ ченгета”. В ролите на елитни полицаи влизат Рачков, Зуека, Мария Игнатова и Силвестър Силвестров. За тяхното сполучливо превъплъщаване Кремена Халваджиян и екипът й заели униформи от Националния киноцентър „Бояна”. В процеса на снимки обаче, вдъхновена от Рачков, облечен в униформа и боксерки, ексцентричната Кремена решила, че това е идеалната визия на „топ ченгетата” в „Пълна лудница”.

За това българските зрители ще имат възможността да се „насладят” на стройните крака на Рачков, Зуека и компания. Мъжете със сигурност също ще са доволни, защото Мария Игнатова е облагодетелствана със специален аксесоар нетипичен за ченгетата – дантелени жартиери!

В епизод 1 разбира се присъстват и някои от любимите и наложени вече образи от първия сезон като „завеждащият отделението” водещ Димитър Пачков и вечно почерпените бащи от „Часът на татко”.

Пробив ще направят и Подполковник Майор Егаси Костов (Румен Угрински), както и Ерогена Трайкова (Румен Угрински) и Маргарин Петков (Силвестър Силвестров) от bTV новините.

 
 
галерия
 
коментари
 
добави коментар
 
всички коментари (5)
 
Предаването Ви е супер,рекламите Ви са супер,повторенията ви са супер,но нетрябва ли да намалите смехаркойто е много силен и неоснователен?
 
ужасно нещо,моляви спрете го!!!
 
iskam dase registriram no nemoga zawto .moliavi odgovoretemi.blagodaria
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg