Формула 1

всички
Формула 1
 
Единствено bTV предлага на зрителте си възможността да проследят на живо най-престижното автомобилно състезание в света - "Формула 1". Това е и едно от най-зрелищните и атрактивни състезания в областта на спорта, което се провежда на територията на пет континента. "Формула 1" се излъчва по bTV от 2006 г. и оттогава се радва на огромен интерес от страна на цялата телевизионна аудитория у нас Квалификациите и стартовете се предават в ефир директно от мястото на събитието, а за зрителите на bTV в студиото коментират двама от най-големите специалисти по темата у нас – инж. Иван Тенчев и Момчил Манчев.

 
 
галерия
 
коментари
 
добави коментар
 
Отг: Формула 117.10.2009 в 14:22
 
Иван Тенчев е готин обаче оня Момчил Манчев не може ли да млъкне малко и да ни остави да погледаме. И е крайно време да спре да се прави на интересен - "задната ос", "техниката" и други подобни глупости. Той да не се е учил от Петър Василев и неговото кожено кълбо, зелен килим и отбранителен вал. Какво толкова им пречи да кажат просто болида или топката или каквото и там да е.Аман от просветени специалисти, те са просто коментатори и трябва да се държат, като такива, а не като вездесъщи. Ние гледащите фенове на Формула 1 не сме глупаци и лаици. Омръзна ми Момчил да ми обяснява как се кара болид от формула 1 се едно той самият е бивш пилот е сериите. Аман от надути и самовлюбени коментатори !
Отг: Формула 126.09.2009 в 20:16
 
моите уважения към Иван Тенчев и Момчил Манчев, но в тази телевизия/btv/ има мното реклами по време на състезенията.Дори в 24 часовата им програма/. Нека се поучат от опита на TV 7, как се излъчва формула 1 без реклами!А пък и този саит не дава пълна информация и точна за предстоящите спортни събития - справка - формула 1 ще се предава само по btv,според сайта ,а TV 7 също ще я предава.
Отг: Формула 131.03.2009 в 0:57
 
Оправете си резюмето, не само бтв предлага на зрителите да гледат състезаията от формула1. Може да напишете, че само по тв7 зрителите няма да си развалят удоволствито, защото няма реклами.
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg