Часът на Милен Цветков

всички
Часът на Милен Цветков
 
Часът на Милен Цветков Сега вече всички могат да говорят свободно – за любовта, секса, изневярата, престъпленията, политиката и скандалите. В “Часът на Милен Цветков”. Всеки делничен ден от 17.30 часа по Нова телевизия. В едночасовото токшоу водещият, неговите събеседници и зрителските обаждания подреждат пъзела на реалността. Различни мнения по всякакви теми, за това което всички виждат, но малцина казват, за това, което остава скрито, за чутото и недоразбраното – многозначната истина в “Часът на Милен Цветков”.

 
 
галерия
 
коментари
 
добави коментар
 
всички коментари (18)
 
Милене,всичко се купува в нашата мафиотска държава.Нищо няма да ме учуди това е държавата на апсурдите!Ходи доказвай ,че нямаш сестра особено ако живееш в Перник.Перничани са факири за всичко като започнем от съда то ние нямаме нито съд нито нито управа!Просто сме извънземни същества .ПРеди година ми взеха мебелите въпреки ,че имах фактури на мое име за какво говорим?НЯМАМ ДУМИ!!!!!
 
Господин Цветков зашто изчезнаха врабчетата в Град Аитос сашто и Скорците(косерите) при минус 20 градуса останаха само лястовичките и славеичетата а се борим за бездомнните кучета които ни ядат а неможем да се преборим с природатата която уништожи птиците а се борим за кучетата които хапят хората , как природо заштицниците опазиха природата а не опазиха ПТИЦИТЕ заштото при нас Скорците и Врабчетата изчезнаха буквално !! и вече неможем вече да им чуем гласат
 
във връзка с Тодор Вергиев.г-н Вергиев излъгахте когато казахте че няма човек който ви съветва.Има и се казва Венета Груйчева познатата и уважавана "бизнес дама"на цяла България от господари на ефира.
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg