Обадете се на Сол

 
 
Държава: САЩ
Година: 2015
Жанрове: Драма, Криминален
Разпространител:

Сюжет:
    

Привидно непохватният, но намиращ изход от всяка ситуация адвокат Сол Гудман беше сред образите в сериала Breaking Bad ("В обувките на Сатаната"), които внасяха хумор насред заплетената поредица от убийства, измами и лъжи. Сега той има възможност да излезе от сянката на вече популярните герои на Брайън Кранстън и Арън Пол със собствена поредица.

Първият сезон на сериала "Обадете се на Сол" (изразът, с който персонажът се рекламира из Ню Мексико) тръгва по AMC и Netflix от 8 февруари с едночасови епизоди. Действието се развива през 2002 г., шест години преди събитията в Breaking Bad и ще запознае зрителите с миналото на героя, как той успява да привлече първите си клиенти и как променя значителни части от биографията си, за да успее в професията си.

На 15 март 2016 г. сериалът е подновен за трети сезон с 10 епизода, който започва на 10 април 2017 г.

Подобно на своя предшественик „Обадете се на Сол“ получава възторжени отзиви. Номиниран е за четири няколко награди "Еми", един "Златен глобус" и редица други отличия. Премиерата му отбелязва най-висок рейтинг за американски сериал по кабелна телевизия.


 

Рейтинг: 0
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 
 
видео
 

 
актьори
 

 
последни епизоди
 
 
всички
 

 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg