Специални клиенти

 
 
Държава: САЩ
Година: 2012
Жанр: Драма
Разпространител:

Сюжет:
    

Райли Паркс (Дженифър Лав Хюит) е самотна майка на две деца, изоставена от мъжа си и изправена пред фалит, издържа семейството си като масажистка в СПА център. Скоро обаче тя разбира за „екстрите”, които закачливите й колежки предлагат на своите клиенти, а не след дълго и тя започва да обслужва този списък от „специални клиенти”.

След неочакваното разкритие, Райли попада в напълно непозната реалност, която може дори да я вкара в затвора. Докато помага за бизнеса, тя се бори да поддържа дискретен баланс между ролята на самотна майка и силна бизнес дама, работеща в уникална и специфична сфера.

Връзката между нея и мъжете, които я посещават, е меко казано странна. Райли изпълнява похотливите им фантазии, а след това ги окуражава да й разказват за проблемите си. Допълнителният кеш осигурява необходимото за отглеждане на две деца, а бизнесът й изглежда е основан на своеобразна взаимопомощ. Тя обаче го пази в тайна от близките и приятелите си и се крие зад фасадата на привидно обикновения СПА център. Райли започва опасна игра, в която са замесени два противоположни образа – на всеотдайната самотна майка и на палава масажистка с „екстри”.


 

Рейтинг: 0
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 
 
видео
 

 
актьори
 

 
последни епизоди
 
 
всички
 

 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg