Los Herederos Del Monte

 
 
Рейтинг:
4.9
Гласувай: 

 


Държава: Колумбия
Година: 2011
Жанр:
Разпространител: Telemundo, RTI Colombia
Режисьор: Агустин Рестрепо, Родолфо Ойос
Сценаристи: Виктор Караско, Кристина Поликастро
Серии: 130

Каст


Сюжет:
    

Паула навлиза в живота на братята си, за да претендира за наследство, което й принадлежи по право. Тя пристига в земите на починалия си баща, за да получи дължимото и да заеме мястото си в един свят, напълно различен от нейния, свят, от който е отхвърлена и без да подозира, тя ще трябва да се бори, за да спечели сърцето на един мъж.


След смъртта на Емилио дел Монте, един от най-могъщите мъже в региона, петимата му осиновени синове, се запознават с Паула, неговата единствена кръвна дъщеря, пристигнала, за да претендира за наследството на баща си. Появата й предизвиква гнева и неодобрението на Хуан, Хосе, Педро, Гаспар и Лукас.


Дълги години те са обработвали земите заедно с баща си, за да ги превърнат в едни от най-плодородните в района, вярвайки, че те са тяхното наследство, без да подозират за изненадата, която им готви съдбата. Изпълнени с болка от смъртта на баща им, в деня на прочитането на завещанието, петимата най-желани мъже в околността, се запознават с Паула.


Започва игра между омразата и любовта, която отприщва страстта и амбицията на всички дел Монте, тъй като Паула пристига, решена да остане и получи всичко, за да си отмъсти заради пренебрежението на баща си в миналото.


Планът й е в ход и всеки един от братята е част от ключа за постигането му, но това, за което Паула не е помислила е, че отмъщението й ще приключи с романтичен капан, в който губи сърцето си. Желанието й да се превърне в кралица на земите се променя, когато се влюбва и това чувство я кара да забрави целите си.


Прроблемът е, че София Канядас, нейната майка, е там, за да й напомня, че трябва да изпълни обещанието си, което е дала преди години, а именно, че е въпрос на чест да получи цялото наследство на Дел Монте.

 

Превод: Stefania


 

 
тагове
 
 
добави в любими
 
Няма добавени тагове

 
последни епизоди
 
 
всички
 

 
 
снимки
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg

Notice: Undefined variable: params in /home/vftp/tvtv.bg/html/application/default/controllers/NovellasController.php on line 239