Alguien Te Mira

 
 
Рейтинг:
3.3
Гласувай: 

 


Държава: Чили
Година: 2007
Жанр:
Разпространител: TVN
Режисьор: Мария Еухения Ренкорет, Херман Барига
Сценаристи: Пабло Иянес, Хосефина Фернандес
Серии: 78

Каст


Сюжет:
    

Сантиаго, 1992 година


Родриго Кинтана, Пиедад Естевес, Хулиан Гарсия и Бенхамин Моранде са неразделни приятели, изпълнени с идеали. Те учат медицина и мечтаят да работят заедно, помагайки на хората.

 

Родриго е най-харизматичният и интелигентен мъж в групата, лидер сред тях. Личните му качества очароват Пиедад, която се влюбва в него. Двамата изживяват бурна и страстна любовна връзка, а в същото време Хулиан е този, който я обича мълчаливо. Но динамичният живот на Кинтана, плюс алкохола и наркозависимостта му, слагат край на връзката му с Пиедад. Родриго напуска живота на приятелите си след катастрофа, в която има загинал човек, а Пиедад е ранена.


Родриго Кинтана изоставя приятелите и обучението си, за да постъпи в рехабилитационна клиника извън страната. След този инцидент Пиедад вече никога не е същият човек.


Сантиаго, 2007 година


Днес, 15 години по-късно, Бенхамин, Хулиан и Пиедад са забравили миналото, докато Родриго не се появява отново в живота им. Партньори в медицинска клиника, тримата доктори разбират за завръщането на Родриго Кинтана след години прекарани в Европа. Приятелите са се променили. Докато Кинтана е избрал да практикува в провинциална клиника, неговите приятели са спечелили не малко пари, лекувайки хора от висшата класа.


Завръщането му нарушава рутинния живот на Пиедад, която е осъзнала, че Родриго е любовта на живота й.


Междувременно Хулиан, от една година разведен с Матилде, мисли отново за Пиедад. Той чувства, че историята би могла да се повтори и че Родриго ще отмъкне отново любовта на живота му - Пиедад.

 

Превод: Stefania


 

 
тагове
 
 
добави в любими
 
Няма добавени тагове

 
последни епизоди
 
 
всички
 

 
 
снимки
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg

Notice: Undefined variable: params in /home/vftp/tvtv.bg/html/application/default/controllers/NovellasController.php on line 239