Любов в Пустинята

 
 
Рейтинг:
4.7
Гласувай: 

 


Държава: Колумбия
Година: 2001
Жанр: Драма
Разпространител: Caracol, RTI Colombia, Telemundo
Режисьор: Агустин Рестрепо, Давид Посада
Сценаристи: Карлос Бардасано, Клаудия Лилиана Гарсия
Серии: 121

Каст


Сюжет:
    

Барбара живее в малкото селце Есмералда, чиято дейност и икономика се въртят около затвора Фарайон, в който нейният баща Мигел Сантана е директор. По време на едно от нейните посещения в пустинята, в които помага на скитниците, Барбара се запознава с Андрес. Той е честен и скромен младеж, който, макар че е дипломиран лекар, не може да упражнява професията си, тъй като няма пари за да си плати разрешителното. Заради каприз на съдбата, той е обвинен несправедливо за убийството на лихваря Рафаел Негрет и е осъден да излежи присъдата си в ужасния затвор Фарайон, от който никой никога не е избягал.

Борбата срещу несправедливата присъда, жестокостта в затвора, един неотстъпчив баща, ревността на един влюбен мъж, манипулациите на една майка и болката от смъртта ще бъдат големи пречки, с които ще се сбъскат тези двама влюбени, които не ще се спрат, докато не унищожат тези, които заплашват тяхното щастие.

превод: Stefania


 

 
тагове
 
 
добави в любими
 
Няма добавени тагове

 
последни епизоди
 
 
всички
 

 
 
снимки
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg

Notice: Undefined variable: params in /home/vftp/tvtv.bg/html/application/default/controllers/NovellasController.php on line 239