Един мъж се изправя срещу 50 блондинки в "Надхитри блондинките" по PRO BG

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Един мъж се изправя срещу 50 блондинки в "Надхитри блондинките" по PRO BG
07.10.2009
Скоро в ефира на PRO.BG ще се завърти една от най-провокативните игри на световната компания Eyeworks – „Beat the blonds”, „Надхитри блондинките”. Форматът е създаден през 2007-ма година и за по-малко от две години е реализиран в над 17 държави, сред които Холандия, Франция, Дания, Италия, Испания, Русия, Гърция, Украйна, Румъния и Турция.

В Русия, първото издание на предаването е гледано от над 10 млн. души, а петото носи на телевизионния канал Русия увеличения на пазарния дял с 50%. Две от блондинките в играта били поканени да участват в продукцията на BBC „Dancing With The Stars”.

„Надхитри блондинките” има за цел да провери дали клишето за умствения капацитет на русокосите дами отговаря на истината. Ето защо в играта един срещу друг се изправят 50 блондинки и един мъж, които в продължение на два рунда отговарят на въпроси от всякакъв характер. Ако се справи със задачата и оцелее, играчът печели наградата. В противен случай блондинките са тези, които си разделят сумата.

„„Надхитри блондинките” е световен формат, който ще бъде реализиран отново изцяло от вътрешния продукционен екип на PRO.BG. Отдел Продукция доказа, че може да се справи с всякакви задачи и да ги доведе до успешен край, какъвто е случаят с първия сезон „Размяна на съпруги” и излъчвания в момента втори, както и с ежедневното предаване със Светльо Витков, „Точно така”.

Що се отнася до самата игра, сигурна съм в нейния успех, тъй като тя е съчетание от стратегия и тактика от страна на играча, но едновременно с това е провокативна, динамична и забавна.” коментира Лилиана Славова, програмен директор на PRO.BG.

Вече са ясни и 50-те блондинки, които ще се изправят пред престрашилите се господа. Кои са дамите PRO.BG ще разкрие постепенно в следващите няколко седмици.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg