Хисарският поп на гости в студиото на Светльо Витков

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Хисарският поп на гости в студиото на Светльо Витков
29.09.2009
Хисарския поп Димитър Андонов и лидерът на ГЛБТ гости утре на Светльо Витков в „Точно така”.

Изпълнителят на хитовата песен „Дай си сърцето” Димитър Андонов, известен като Хисарския поп, ще бъде специален гост на Светльо Витков в предаването „Точно така” утре, 29 септември.

Поводът е предстоящият концерт, които утре ще разтърси зала 1 на НДК. Първият по рода си „ретро чалга” концерт под надслов „Радо Шишарката и приятели” се прави заради голямата популярност на този тип партита в последно време и за да се промотира новия диск и книгата „Черните ангели” на Радо Шишарката.

Как ще коментира случващото се, надига ли се новата-стара вълна в поп-фолка, какво да очакваме като музикални тенденции, с какво се занимава в момента Хисарския поп и ще ни изненада ли той с нови хитове – това са само част от въпросите, които Светльо Витков ще му зададе точно в 17.30 часа на 29 септември.

Вторият основен гост в шоуто утре е Ицо Петрофф, председател на гей организацията ЛГБТ (Лесбийки, Гей, Бисексуални и Трансексуални). Той ще представи книгата „Тайните на гей елита в България”.

Какво пише в нея, ще има ли /не-/приятно изненадани и докъде в своето развитие е стигнало българското общество по отношение на „различните” ще бъдат само част от темите. Светльо обещава да не спести неудобните си въпрос към Ицо, защото „точно така” ще станат ясни много нещо, все още скрити от погледа на обикновения човек.

На финала Астор, в компанията на своята внучка, ще разкажат за провелия се в Пловдив първи Международен фестивал на магическото изкуство.

“Точно така” се излъчва от понеденик до петък в 17:30 часа по PRO.BG.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg