Краси Радков “заплаши” танцьор в Dancing Stars 2

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Краси Радков “заплаши” танцьор в Dancing Stars 2
28.09.2009
С типичното си чувство за хумор актьорът Краси Радков заплаши танцьора, който ще партнира на съпругата му Станислава Ганчева в Dancing Stars 2. Въпреки опита си да отправи страховит поглед изпод вежди, реакцията му предизвика единствено бурен смях в залата.

Водещите на Dancing Stars 2, актрисата Елена Петрова и Митко Павлов, разкриха, че за да се включи в шоуто, на половинката на Краси Радков се наложило да напусне работата си в БНТ, тъй като от ръководството на телевизията й забранили да участва.

Дълго пазените в тайна родни звезди, които ще танцуват в bTV, най-накрая станаха ясни. Освен Краси Радков и съпругата му Станислава на дансинга ще се вихрят изпълнителите Графа, Кристина Димитрова и Аксиния; спортните водещи Крум Савов и Тодор Кирков, музикалният педагог Етиен Леви, шоуменът Миодраг Иванов, психотерапевтът Мадлен Алгафари, моделката Венета Харизанова и гимнастичката Бианка Панова.

Родните звезди и техните хореографи ще бъдат оценявани от взискателното жури – олимпийските медалистки и настоящи треньорки по художествена гимнастика Илиана Раева и Мария Гигова и латино танцьорът Памбос Агапиу. Кипърецът обеща да бъде обективен и да не е пристрастен, тъй като сред професионалните танцьорки е и съпругата му. Илиана Раева пък изключително много се зарадва, че сред участниците е Крум Савов. Тя обеща „да му казва какво прави, как го прави и как трябва да го прави”. Това ще е нейното възмездие към критиките, които той е отправял към съпруга й Наско Сираков и работата му във футбола.

Първата задача на танцьорите е да представят танци на народите. На дансинга зрителите ще видят ръченица, тракийско право хоро, руско-цигански романс, сиртаки, четворно хоро и др.

 

източник (bliasak.bg)
коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg