8 часа с Иван и Андрей в "Станция Нова"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

8 часа с Иван и Андрей в "Станция Нова"
19.09.2009
Новото шоу на Нова ТВ - „Станция Нова", е с концепция, вдъхновена от най-добрите неделни предавания на италианската телевизия и най-интересните съботни блокове в английския ефир - все доказани модели на успешно правене на телевизия и привличане на зрители.

Предаването ще има четири основни части, обединени от водещите Иван и Андрей.

ПУБЛИЦИСТИКА

„Рулетка"

Коментарно предаване за актуални обществено-политически и културни теми с участието на известни гости. Всеки един от водещите Иван и Андрей, заедно с Люба Кулезич, Диана Найденова и Надя Чолакова, са поканили по един гост, за да разнищват актуален проблем.

ЛАЙФСТАЙЛ

„Отчаяните съпруги"

Предаване предимно за дамската и семейна аудитория с водещи Вихра и Даниела (съпругите на Иван и Андрей). Рубриката „Нова половинка" ще търси жена (или мъж) на известна личност, като всяка седмица с нея ще се запознават по трима кандидати.

Рубриката „Къщи" ще представя дома на друга популярна персона, а в третата част от „Отчаяните съпруги" ще има интервю, посветено на всякакви интересни за жените проблеми.

„Какво ново?"

Токшоу за интересни събития от ефира на Нова ТВ с гост-участници във въпросните събития. В първите съботи водещата Нана ще обсъжда VIP Dance и „Цената на истината".

ЗАБАВЛЕНИЕ

„Дони Тайм"

Инфотеймънт и комедийно шоу, изградено около Дони и неговото нестандартно и дори абсурдно виждане за живота, Вселената и всичко останало. Партньор на Дони в абсурдните разсъждения и интервюта ще бъде актьорът Сашо Дойнов.

„Какво става?"

Новини от седмицата, видео скечове с актьори и класация на хора и събития ще има в това ток шоу с водещи Иван и Андрей. На финала - известната рубрика от „Сблъсък" -„Звездите ми го говорят".

ШОУ ЗА ДЕБАТИ

„Сблъсък" с Иван и Андрей

В добре познатото шоу ще проследим спор между два отбора, както и култовите вече рубрики „Приключенията на Недялко Ем. Цанев", „Култура ми Янко", „Без зъби" и „WC Сблъсък shop".

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg