Светльо от “Хиподил” с ново ежедневно предаване по PRO.BG

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Светльо от “Хиподил” с ново ежедневно предаване по PRO.BG
30.08.2009
След няколко месечна подготовка, от 21 септември в ефира на PRO.BG ще стартира предаването “Точно така” с водещ Светльо Витков. To ще се излъчва на живо всеки делничен ден от 17:30 часа.

“Точно така” е остроумно и позитивно шоу, което едновременно забавлява и информира. В него музикантът влиза в образ, изцяло нетипичен за изявите му до този момент.

“Освен гости, шоуто ще показва репортажи от страната, в които главните герои са хора, често пъти оставащи незабелязани само защото в историите им няма сълзи и трагедии. Идеята е да направим публицистиката в тази й част разбираема и мислеща. Все пак тя също като живота се движи между сериозното и комичното”, казват от екипа на шоуто.

Заедно със Светльо Витков всеки ден на екрана ще се появява и неговият бенд, предвождан от друг бивш музикант на “Хиподил” - Венци Мицов.

“Точно така” е още едно предаване, изцяло подготвено от екипа на PRO.BG, а не от външен продуцент. Това е практика на СМЕ във всички територии, в които имат телевизии.

“За нас като медия, това е допълнително натоварване, защото е по-лесно да дадеш на някой да прави продукцията. От друга страна пък винаги е хубаво да имаш собствен екип от професионалисти, на които да разчиташ и нещата да стават така както ти ги искаш, какъвто е примера ни с „Размяна на съпруги” и сега с „Точно така” , казва Лилиана Славова, програмен директор на PRO.BG.

“Точно така” стартира на 21 септември от 17:30 часа, само по PRO.BG

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg