"На кафе" продължава да търси двойник на Гала

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

"На кафе" продължава да търси двойник на Гала
21.08.2009

Продължава конкурсът за двойници на Гала, който „На кафе” обяви през юли и досега трябваше да е обявен победителя. Причината това да не се случи е не липсата на интерес от страна на зрителите, а лисата на достатъчно добри кандидатури.

Въпреки това, екипът на предаването реши да обяви временните си фаворити - Веселина и Анна.

Веселина е от София, работи в държавната администрация, има 2 дъщери, едната от които е била участничка в Острова на изкушението - Лорита Димитрова. Хобито на Веси е спортуването и срещите с приятели.

45-годишната Анна от Банско е омъжена и също има две деца. В момента се занимава с бизнес. Има две висше образования - българска филология и журналистика в Софийския университет. Хобито й е четене на книги и пътуване.

„На кафе” очаква всички, които се смятат за по-добри двойници на Гала от Анна и Веселина.

Дали копието има амбицията да засенчи оригинала, след като бъде подложено на почти пълна промяна от екип специалисти и дали Гала ще позволи това... Колко усилия са необходими на една жена да заприлича на Гала и колко жени всъщност искат да приличат на нея... Има ли настина вариант, при който Гала да се окаже неповторима...

Ще се появи ли втора Гала, ще разберем след 14 септември, когато „На кафе” се връща в програмата на „Нова телевизия” още по-свежо и пълно с изненади. До тогова очакваме Вашите снимки, придружени с кратка информация на адрес nakafe@ntv.bg.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
Отг: fati24.09.2009 в 11:15
 
na snimkata prili4a
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg