Премиера на сериала „Малката Джулка“ тази вечер във VIP Brother

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Премиера на сериала „Малката Джулка“ тази вечер във VIP Brother
03.11.2017

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA зрителите ще получат билет за първи ред и ще се насладят на премиерата на хитовия индийски сериал „Малката Джулка“. Една драматична история за невъзможна любов, предразсъдъци и... още нещо, в която забавлението ще бъде повече от гарантирано.

 

След като прекараха няколко дни в репетиции, днес ще видим крайния резултат от усилията на Съквартирантите, както и неподозираните актьорски заложби, които разкриха по време на снимките за сериала. В главните роли на касовата продукция ще влязат Джулиана Гани в ролята на малката Джулка, Тото – като Тотракан Скандауджи – звезда от Боливуд и съпруг на малката Джулка и Дани Златков в ролята на Златкаш – шофьор на Тотракан, който тайно е влюбен в него. 

 

Драматичната линия в сериала ще бъде допълнена от родителите на малката Джулка и Тотракан. Майката на главната героиня – властната и меркантилна Енджин Мангиз ще направи всичко по силите си дъщеря ѝ да остане омъжена за Тотракан, въпреки че той не изпълнява съпружеските си задължения към нея. В същото време майката на Тотракан Маргиз Хранъ всячески ще се опитва да запази голямата тайна, която синът ѝ крие от света.

 

Драматични обрати, заплетен сюжет, невероятна актьорска игра в стила на индийското кино и две страстни целувки ще развълнуват зрителите по време на премиерата на „Малката Джулка“ тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

 

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg