„Малките лидери” в Темата на NOVA тази седмица

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

„Малките лидери” в Темата на NOVA тази седмица
02.11.2017

В рамките на една година Естония и България, председателстват за първи път Съвета на Европейския съюз. Мнозина определят председателството на най-елитния европейски клуб като шанс, от всяка страна зависи как ще се възползва от него. Естонското председателство е към края си, а у нас текат седмици на финална подготовка преди неговото начало. Екип на NOVA посети естонската столица Талин, за да види как страната се справи в подготовката и провеждането на престижния форум.

 

„Естония е доказателство, че дори и малките страни в Европа могат да водят дебатите за бъдещето на Евросъюза. Въпрос на политическа мъдрост е да решим как в България да оползотворим предстоящите 6 месеца от председателството си. Това е времето, в което да покажем, че освен ползвател на ресурси от Евросъюза, можем да бъдем и него достоен лидер, дори и за кратко”, разказва авторът на Темата на NOVA Ина Гълъбова.

 

Умел държавен ПР или страна с последователна политика? Как Естония успя да впечатли Европа – гледайте в Темата на NOVA, тази неделя в 19.20 ч. след централните новини.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg