Тъмните сили на Хелоуин превземат втория лайв на X Factor

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Тъмните сили на Хелоуин превземат втория лайв на X Factor
29.10.2017

Страшни маски, духове и вещици ще превземат сцената на X Factor по време на втория лайв концерт утре от 20.00 ч. по NOVA. Музикалната вечер, посветена на Хелоуин, ще представи “тъмната” страна на финалистите с впечатляващи постановки и костюми, достойни за крале и кралици на мрака. Английската актриса Манал Ел Фейтури ще изпълни рап парче на вечеря на свещи с истински злодей, а момичетата от 4Magic ще се преобразят в герои от приказна детска история. Милена Цанова ще запали сцената в буквален и преносен смисъл, докато Марио и Виктория ще се превъплътят в една от най-запомнящите се любовни двойки. На сцената ще се появи и участник, който ще се преобрази в един от най-разпознаваемите герои на Game of Thrones, превръщайки сцената на шоуто в музикален епос.

 

“Концертът на Хелоуин е много специално преживяване за финалистите и целия екип, тъй като всяка постановка и изпълнение се превръщат в приказна история – понякога мрачна, а друг път феерична. Вдъхновени от празника, костюмите позволяват истинско развихряне.“, коментират от хитовото музикално шоу.

 

Как ще се справят финалистите в ролята на приказни герои и кой ще активизира вокалните си умения, за да направи още една крачка към следващия концерт на живо? Зрителите ще видят утре от 20.00 ч. по NOVA.

 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg