Лепа Брена във VIP Brother 2017

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Лепа Брена във VIP Brother 2017
27.10.2017

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA една истинска легенда ще прекрачи прага на най-известната Къща. Феноменалната Лепа Брена ще има специална задача към Съквартирантите, а изпълнението ѝ ще бъде зрелищно. Освен емоциите от влизането на Лепа Брена, звездите ще се борят с непосилната задача да изпразнят басейна за една нощ, само с помощта на чаши за вода, а финалът на седмичната мисия ще даде отговор на така важния въпрос – успя ли да отслабне Сашка Васева с 5 килограма.

 

Влизането във VIP Brother на музикалната икона на Балканите ще доведе Съквартирантите до истинска еуфория. Те ще трябва да посрещнат Лепа Брена по необикновен начин – чрез конкурс за двойници на певицата, а самата тя ще влезе в ролята на жури и ще излъчи победител. Всички задружно ще се впуснат в песни, танци и приготовления за голямото събитие, а смехът и забавлението ще бъдат повече от сигурни. Как най-голямата почитателка на Лепа Брена в Къщата ще реагира на новината и кой ще стане победител в конкурса, журиран от самата легенда, ще разберем още тази вечер.

 

В дейли епизода довечера ще видим и изпълнението на непосилната задача на Съквартирантите – да изпразнят басейна за една нощ, служейки си само с чаши за вода. Първоначалната готовност бързо ще премине в забавни молби на звездите към Big Brother, а един Съквартирант ще изуми всички с готовността си да приключи успешно задачата с цената на всичко.

 

Краят на седмичната мисия ще даде отговор и на така важния въпрос успя ли Сашка да свали 5 килограма и успешна ли е тайната мисия на Маргарита и Алфредо. След няколко дни, прекарани в непрестанни забележки и опити за ограничаване на храната, Медената питка отново ще се качи на кантара, а какво ще покаже той и колко процента от бюджета успяха да извоюват Съквартирантите за следващата седмица, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

 

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg