HBO новини: 30 октомври - 5 ноември

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

HBO новини: 30 октомври - 5 ноември
26.10.2017

Неделна HBO премиера: 5 ноември oт 21:00 часа

Драма „Т2: Трейнспотинг", Великобритания

с Юън Макгрегър, Робърт Карлайл, Джони Лий Милър, Шърли Хендерсън, Анжела Недялкова

Двадесет години след събитията в първия филм, когато прецаква приятелите си, Марк Рентън се връща на единственото място, което е негов дом. Там го чакат някогашните приятели: Компира (Юън Бремнър, Улавия (Джони Лий Милър) и Бегби (Робърт Каралайл). Там са и други стари познайници на Рентън: мъката, загубата, радостта, отмъщението, омразата, приятелството, любовта, желанията, страхът, вината, диаморфинът, саморазрушението и смъртната опасност. Всички са се подредили и чакат Рентън за един танц. Значима роля във филма на Дани Бойл има и българската актриса Анджела Недялкова като проститутката Вероника.

 

HBO петъчна премиера: 3 ноември от 23:25 часа

Трилър, ужаси „Харесай. Сподели. Последвай"

С Кейнън Лонсдейл, Ема Хорват, Майкъл Боутмън

В центъра на сюжета на този филм са опасностите, които крие дигиталната епоха и рисковете, които всеки от нас поема, когато излага живота си на показ онлайн.

 

Животът в дигиталната ера има своите предимства, защото всичко изглежда на една ръка разстояние и на пръв поглед няма нещо, което да не може да бъде постигнато с един клик. Опасностите, които произтичат от това, че повечето от нас са прехвърлили живота си в мрежата, обаче не трябва да бъдат подценявани. Факт, който ще научи по трудния начин YouTube-сензацията Гарет (Кейнън Лонсдейл). Той става обект на маниакалното внимание на своя супер фенка (Ема Хорват), която е готова на всичко, за да се добере до него.

 

HBO премиера в четвъртък: 2 ноември, четвъртък, oт 21:00 часа

Драма, исторически „Реформация, първа част", Германия

Реж. Уве Янсон

Преди 500 г. свещеник революционер завинаги променя облика на християнството и пътя на европейската цивилизация. Това е историята на Мартин Лутер – реформатор визионер и една от най-важните религиозни фигури в историята.

Преди петстотин години свещеник революционер завинаги променя облика на християнския свят и пътя на европейската цивилизация. Един човек рискува живота си, академичната си репутация и душата си в името на това, в което вярва, изправя се срещу всемогъщата католическа църква и променя Западния свят завинаги. Лентата отбелязва петстотната годишнина от Реформацията и разказва историята на Мартин Лутер – една от най-важните религиозни фигури в историята и реформатор визионер, който променя разбиранията на обществото във време, в което католическата църква доминира общественото мнение и всяка дискусия. Филмът проследява нарастващия гняв на Лутер към корупцията и двуличието на църковната йерархия в началото на XVI век. Този гняв го превръща в революционер. От отлъчването и речта му за истинската църква до скандалното окачване на неговите 95 тезиса на вратата на църквата във Витенберг, тази завладяваща драма показва Лутер не като светец или фанатик, а като човек на своето време, устремен да направи това, което смята за правилно.

 

HBO 3 СЕДМИЧЕН МАРАТОН: 4 ноември, събота, oт 22:00 часа

Биография, драма „Виктория", сезон 1, епизоди 1-8

с Джена Коулман, Том Хюз, Катрин Флеминг, Нел Хъдсън

Сериалът, по сценарий на известната писателка романистка Дейзи Гудуин, разказва за ранните години от царуването на една от най-великите британски кралици - Виктория. Високото качество на продукцията и майсторската актьорска игра са отличителните белези на сериала, който черпи вдъхновение от действителни събития и подробните лични дневници на кралицата, за да обрисува трансформацията ѝ от импулсивна 18-годишна девойка в съпруга, майка и монарх начело на световна империя.

 

Неделна Cinemax премиера: 5 ноември oт 21:00 часа

Крими, трилър „Tя", Франция

Реж. Пол Верховен. С Изабел Юпер, Лоран Лафит, Ан Консини

Мишел е изпълнителен директор на успешна компания за видео игри. Животът й се преобръща, когато е нападната и изнасилена в дома си. Вместо да извика полиция, тя решава сама да открие мъжа, който й е причинил това.

 

Съботна CINEMAX 2 премиера: 4 ноември oт 21:30 часа

Крими, драма „ Цветя на злото ", Финландия

Реж. Анти Йокинен

Филмът е социален коментар върху проблемите на живота в предградията на Хелзинки. Двама братя се борят с живота в квартал, който е своеобразно буре с барут. Единият избира пънкрока и образованието, другият – престъпността.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg