Екатерина Захариева и журито на X Factor в „Събуди се”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Екатерина Захариева и журито на X Factor в „Събуди се”
21.10.2017

И тази седмица в съботно-неделния сутрешен блок "Събуди се" с водещи Мира Иванова и Лора Крумова очаквайте интересни теми и събеседници.

 

Лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров ще бъде гост на предаването в събота. За политическите скандали на седмицата и какво се случва по границата? Време за отговори…

 

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков също ще коментира горещите въпроси от дневния ред. Защо Европа вече е различна и сигурно място ли е България?

 

В рубриката „Говори с Ива“ авторът Ива Софиянска –Божкова представя съпругата на един от най-богатите българи Стефан Шарлопов – Бояна, която допуска екип на NOVA в дома им в София. Едно голямо семейство с много деца, а вече и внуци… 

 

Яна Маринова тази събота ще бъде не на сцената на театъра, а в студиото на „Събуди се“. За живота като игра и колко е важно да бъдем сериозни - актрисата пред водещата Мира Иванова. 

 

Съдиите в X Factor Саня Армутлиева, Криско, Велизар Стоилов-Заки и Любо Киров са специални гости в съботния ефир. Какво се случва, когато талантът срещне журито и какви изненади крият големите концерти.

 

Потребителската тема в предаването е провокирана от последното изследване за качеството на храните. Този път под прицел е качеството и цената на маслото - експеримент в ефир и дебат какво ядем ние българите – очаквайте в събота. 

 

При Лора Крумова тази неделя ще гостува министърът на външните работи Екатерина Захариева. Как България се подготвя за европредседателството, какви са приоритетите ни и може ли България да се превърне в лидер на Балканите?

 

Иван Ласкин – безпощаден към дневния ред на обществото, но какво се крие зад суровата му външност и груб език ще видите в неделя при Лора Крумова. 

 

След стряскащия брой жени от киното и спорта, които споделиха, че са били сексуално малтретирани, Мария Йотова ще разкаже българската версия на тази история. В късия разказ тази седмица срещаме Теодора Тодорова – кандидат футболна съдийка, която обвини областния шеф на реферите в Монтана в сексуален тормоз. Как се преживява подобно нещо, защо се мълчи и кога човек се престрашава да говори – тази неделя в „Събуди се“.

 

Галя Щърбева продължава поредицата си за хората, които са избрали селото пред града. В неделя гледайте историята на Александър и Мириам, които зарязват успешните си кариери като преподавател и политолог в чужбина, за да се занимават с биоземеделие в село Брягово.

 

Койна Русева за живота отвъд клишетата - Марлене Дитрих, жената със смразяващия поглед или лошото момиче на киното и театъра. Пред Мариян Станков - Мон Дьо актрисата руши стените на стигмата за себе си. За театъра, киното, майчинството, любовта, най-голямата загуба в живота - смъртта на баща й, Койна е и забавна и тъжна. Това не е интервю, това е спектакъл.

 

Гледайте "Събуди се" в събота и неделя с водещи Мирослава Иванова с Лора Крумова от 7.55 до 11.00 ч. по NOVA.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg