Шеф Петров срещу всички и всички срещу Шеф Петров във VIP Brother

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Шеф Петров срещу всички и всички срещу Шеф Петров във VIP Brother
17.10.2017

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA Шеф Петров ще предизвика поредица от тежки сблъсъци в най-известната Къща. Той ще сподели стратегиите си срещу Ваня, а Цуни и Мегз ще се окажат на ръба на нервите си, заради непрестанните необмислени реплики на готвача. 

 

След като успя жестоко да се скара с всички жени във VIP Brother, Шеф Петров продължи с мъжете. Тежките конфликти дълго огласяха стените на Къщата и в един момент Петров сякаш се прибра и започна да води задкулисна битка единствено с Ваня Щерева, която припозна за основен източник на негативи към него. Тази вечер ще видим как скандалният готвач ще сподели стратегията си срещу Ваня, а по-късно отново ще застане под светлините на прожекторите, но само за да донесе нова порция сътресения в домакинството.

 

Първи в мерника на Петров ще застанат обичайните заподозрени – Ваня и Мегз. Той ще обсипе двете дами с обидни епитети и сравнения, а това само ще отприщи отново напрежението в Къщата. Във фаталната поредица ще влязат и Дани Златков, и Цуни, а всеки ще бъде принуден да използва собствените си методи, за да се справи някак със ситуацията. Методите на Цуни ще бъдат най-драстични и бизнесменът ще се окаже на ръба на физическа саморазправа с Петров. Как ще се отразят новите войни на звездното домакинство и ще успеят ли Съквартирантите да се справят с фурията, наречена Борис Петров, предстои да разберем.

 

В живото предаване на VIP Brother снощи, Цуни се раздели завинаги с шоуто по волята на зрителите. Бизнесменът сподели пред Ники Кънчев, че действително се е виждал с Александра, но преценил, че ще отрече това пред Дани Петканов. Той определи Шеф Петров като човек, който го е предал, а Тото посочи като евентуален победител в този сезон. 

 

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg