Mенторите избраха финалистите за големите концерти на X Factor

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Mенторите избраха финалистите за големите концерти на X Factor
16.10.2017

Четирите отбора са готови да се отправят към "Сътворението на звездите". През изминалата вечер менторите направиха своя избор заедно с гостуващите звезди, които се включиха с ценни съвети в избора на участници.

 

"Вие сте моето оръжие към финала", заяви Любо на момичетата от 4Magic, които впечатлиха него и Миро с уникална комбинация от фолклор и поп звучене. Към финалистите в категория Групи се присъдеиниха и Марио и Виктория, и група Treasure. Въпреки вокалните неточности в представянето на Дахмара в Къщите на съдиите, Заки и Мария Илиева решиха да заложат на нея и потенациала ѝ на артист. Към големите концерти ще се отправя британската актриса Манал Ел Фейтури и Вирджиния Събева.

 

Изборът на Саня се оказа изключително труден и след обсъждане с победителката в X Factor UK 2015, реши да заложи на четири момичета, които доказаха, че имат вокален талант и присъствие – Ева Пармакова, Йоана Димитрова, Милена Цанова и Мирослава Тодорова.

 

Криско и примата на българската естрада Йорданка Христова дадоха шанс на най-добрите от момчетата. "Сцената и музикалният бизнес са една голяма джунгла, в която няма място за притеснение", беше коментарът на Криско към Теодор Стоянов, поставяйки под съмнение продължението му в шоуто.

 

Въпреки това, хип-хоп изпълнителят реши, че ще заложи именно на участника от Хасково, на Иван Димитров и Стоянчо Бучков от Македония.  

 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg