Нина Добрев и Елън Пейдж – тази събота в „Като на кино“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Нина Добрев и Елън Пейдж – тази събота в „Като на кино“
13.10.2017

Холивудските актриси Нина Добрев и Елън Пейдж разказват тази събота в „Като на кино“ за ролите им в „Линия на смъртта“. Ексклузивната среща започва в 18:00 ч. на 14 октомври по bTV Cinema.

 

Родената в София звезда споделя за трудната стъпка да излезе от образа на любимка на тийнейджърите и да се раздели с героинята си в „Дневниците на вампира“. Елън Пейдж - нейната колежка с бунтарски имидж, говори за пътя си от „Джуно“ до точните за нея роли.

 

Гост на водещия Михаил Дюзев в студиото е режисьорът Галин Стоев по повод дебюта си в киното с „Безкрайната градина“. Изявеният театрален режисьор, който от 2018 г. поема поста директор на Националния театър на Тулуза, ще направи паралел между театъра и киното, и ще сподели подробности от снимачния процес на лентата.

 

Професор Божидар Манов ще коментира победителите на фестивала „Златна роза“ във Варна и потенциала на българските ленти да пробият навън.

 

„Като на кино“ представя и премиерите на седмицата – Майкъл Фасбендър в ледения трилър „Снежният човек“, Райън Рейнолдс като супергерой и най-новото в ефира на bTV Cinema.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg