Лечител или шарлатанин е гуруто на милиони Рене Мей

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Лечител или шарлатанин е гуруто на милиони Рене Мей
13.10.2017

Специално разследване за Рене Мей, в чиито лечебни методи вярват милиони по света, показва в „Тази събота и неделя” репортерът Теодора Трифонова. Чудотворец или шарлатанин е французинът,  зрителите на bTV ще получат цялата картина този уикенд в два епизода и с коментатори в студиото. 

 

Една необичайна и вдъхновяваща история разказва водещата на bTV Новините Лиляна Боянова за ръце и души, докоснати от Бога – живота на семейство иконописци. 

 

Феноменалният българин с „Оскар” за медицина Станимир Сираков, който се прочу с уникалната мозъчна операция на 10-годишно дете през артерия на крака му, споделя с Александра Кръстева успехите и страховете преди операция.

 

Жени Марчева разговаря с Цветан Цветанов и Веселин Марешки за свободата на словото и политическите скандали от седмицата. Войната между президента и премиера коментира Георги Първанов. 

 

Секс сагата с продуцента Харви Уейнстейн, който взриви Холивуд и се превърна в най-големия скандал в историята на меката на киното, разисква Диана Любенова с коментатори в студиото на „Тази събота и неделя”. Още от света на звездите, зрителите на bTV ще видят с Веско Ешкенази и Печенката, Орлин Павлов, както и певицата Дара и писателя Константин Трендафилов. 

 

В неделния ден с изнесено студио от Севлиево, Мариана Векилска отвежда зрителите на bTV на Фестивал на тиквата, където с ловеца на храна Шеф Токев разкриват кулинарни тайни и есенни изкушения от централна България. 

 

„Тази събота и неделя” затвърждава своето лидерство в сутрешния ефир през уикенда и през този сезон като привлича двойно повече зрители от своя пряк конкурент. По данни на GARB почти всеки трети телевизионен зрител изпива сутрешното си кафе в почивните дни с триото Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова тази есен.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg