Енджи сгодява Алекс и Дани Петканов във VIP Brother

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Енджи сгодява Алекс и Дани Петканов във VIP Brother
10.10.2017

Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, Съквартирантите ще гледат на живо истински любовен сериал. Някои от тях ще се радват толкова много на младите влюбени, че ще решат да скрепят връзката им с пръстен, други просто добронамерено ще се забавляват, а трети ще продължават да злословят по адрес на Алекс Богданска. 

 

Изолацията в най-известната Къща и Съквартирантите в нея определено повлияха на Александра и Даниел да намерят отново пътя един към друг, но тази вечер ще видим как същите тези фактори едновременно ще се опитват да ги сближат още повече и да ги отдалечат отново. Енджи ще бъде особено щастлива от настъпилите промени в отношенията между Алекс и Дани. В изблик на радост, тя ще подари на Богданска пръстен, който да символизира любовта ѝ с Петканов. Красивата ливанка ще обрече двамата млади един на друг и ще признае, че за първи път вижда толкова истинска и искрена любов като тяхната.

 

Докато Енджи се радва на младата двойка, Цуни ще продължи със заканите си да разкрие шокиращи факти от миналото на Александра. Тя обаче няма да остави нещата така и лично ще му зададе някои въпроси. Как ще отговори той и ще се превърне ли това в пореден повод за скандали в засега безоблачното небе над Къщата, предстои да разберем. 

 

По време на живото предаване на VIP Brother снощи, зрителите решиха шоуто завинаги да напусне журналистът Антон Стефанов. Пред Ники Кънчев Тони заяви, че ролята на коментатор е в пъти по-лесна отколкото тази на участник и призна, че играта в крайна сметка го е надиграла.

 

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg