Първият руски сериал, купен от Netflix, стартира в ефир от 16 октомври

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Първият руски сериал, купен от Netflix, стартира в ефир от 16 октомври
09.10.2017

Богат плейбой става най-добрият полицай в премиерния за България сериал "Роден със сребърна лъжичка" (Мажор). Зрителите на Bulgaria ON AIR ще могат да проследят хитовата поредица от 16 октомври, всеки делник, в 19,50 часа. Криминалната драма "Роден със сребърна лъжичка" е първият руски сериал, купен от Netflix.

 

Богатият наследник Игор Соколовски има всичко, за което някой би мечтал – радва се на охолен живот с неограничени средства, а женската компания никога не му е липсвала... Докато баща му не решава да му даде урок и да спре саморазсрушителния му начин на живот. Бизнесменът спира кредитните карти на сина си и го записва в стажантската програма на неугледно полицейско управление в Москва.

 

Младият мъж е принуден да работи, вместо да се радва на живота... да дава нощни дежурства и да разследва случаи вместо да ходи на партита... Без достъп до парите на семейството си, Игор няма друг избор освен да се предаде и да приеме предизвикателството на баща си.

 

Младият полицай започва стажа си и още в самото начало се сблъсква с реалността… парите вече не могат да решат всички проблеми. Новите му колеги превръщат живота му в истински ад, но той не се отказва. Игор трябва да разчита единствено на себе си, за да оцелее в суровата среда - и успява. Бързо разбира, че има талант за полицай. Междувременно се заформя и семейна трагедия, чиято мистерия трябва самият Игор да разплете...

 

Проследете възхода и падението в живота на един богат наследник в "Роден със сребърна лъжичка" от 16 октомври, всеки делник в 19,50 часа по Bulgaria ON AIR.

 

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/press/2017-10-02/bogat-pleyboy-se-prevrashta-v-nay-dobriya-politsay-v-krimi-dramata-roden-sas-srebarna-lazhichka-po-bulgaria-on-air

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg