Саня, Криско, Заки и Любо се срещнаха с потенциалните отбори в X Factor

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Саня, Криско, Заки и Любо се срещнаха с потенциалните отбори в X Factor
09.10.2017

Изпитания, дилеми и впечатляващи гласове бяха в центъра на тренировъчния лагер на X Factor през изминалата вечер. По време на сериозните предизвикателства станаха ясни и категориите, които четиримата ментори ще напътстват в пети сезон. Тази година Саня ще работи с отбора на Момичетата, а Криско ще предава опит на категория Момчета. Участниците от 25+ ще получават напътствия от Заки, а Групите ще се консултират с Любо. Музикалните столове изпратиха към следващия етап на шоуто – Къщи на съдиите, някои от най-изразителните участници на кастингите като Дахмара, Джини, Теодор и други.

 

“За мен ще бъде чест да си в моя отбор“, заяви просълзена Саня след представянето на 15-годишната Мирослава Тодорова. Единствената дама в журито сравни изпитаната емоция с  представянето на Кристиан Костов, който започна звездната си кариера именно в X Factor България. Тази седмица менторите ще се срещнат с потенциалните финалисти в последния етап преди голямата сцена – Къщите на съдиите.

 

Какви ще бъдат решенията на менторите в Къщите на съдиите? Кои участници ще продължат към големите на концерти? Ще разберете в X Factor в неделя вечер от 20.00 ч. по NOVA.

 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg