Chef Андре Токев и Събин Ранков се завръщат в ефира на bTV

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Chef Андре Токев и Събин Ранков се завръщат в ефира на bTV
06.10.2017

Chef Андре Токев и Събин Ранков стартират втори сезон на „Ловци на храна” по bTV с нова доза кулинарни приключения в прекрасната България на 22 октомври в 12:30 ч. Топ готвачът и колоритният му помощник отново тръгват на път, за да посетят гостоприемни домакини от всички краища на страната, да разкрият още по-любопитни и специфични вкусови чудеса и да ги комбинират със собствените си безгранични познания в кухнята.

 

Зрителите на bTV ще станат свидетели на уникален микс между дълбоко вкоренените български обичаи и иновативните гурме методи на Chef Токев. Българските земеделци, животновъди и производители ще имат възможността да покажат истинската сила, вкус и потенциал на родните ястия пред зрителите на „Ловците на храна”. Освен, че ще „опитат” кулинарната история на храните, традиционни за различните райони, давамата кулинари ще научат повече за археологическите паметници, богатото минало на българските земи и ще се срещнат с най-колоритните личности от всеки град и село.

 

Всяка неделя от 12:30 ч. „енциклопедистът” от журито на MasterChef ще представя на зрителите на „Ловци на храна” по bTV едно прекрасно кътче от родината ни, жителите на района и техните обичаи. А неговият неповторимо забавен асистент Събин Ранков ще бъде зает с набавянето на нужните продукти, като успоредно с това ще разкрива любопитни и малко познати факти за тях.

 

Предаването за кулинарен туризъм „Ловци на храна” е ко-продукция на bTV Media Group и "Таймлес Продакшън Груп".

 

Таймлес Прадакшън Груп" е бутикова продуцентска компания, която създава кино и телевизионна продукция. Влага страст и креативност във всеки свой проект. В годините реализира множество кулинарни проекти с Chef Андре Токев, което създава приятелски отношения и поставя основите за идеята на предаването за кулинарен туризъм "Ловци на храна". За продуцентите създаването на "Ловци на храна" е кауза, която ги вълнува лично – „Да преоткрием България и да пазим кулинарното си наследство!”.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg