Приключват снимките на новия български сериал „Дяволското гърло”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Приключват снимките на новия български сериал „Дяволското гърло”
29.09.2017

Днес е последният снимачен ден на най-новия български сериал на NOVA “Дяволското гърло” в Смолян, след което снимките ще продължат в столицата. Това е първата българска поредица, която се реализира почти изцяло извън София, в района на Родопите. Близо два месеца продължават снимките на продукцията, като през последните седмици температурата не надвишава 7 градуса, а условията в трудните локации  - планинските върхове и горите край Пампорово, Смолянските езера, Триградското ждрело, пещерата „Дяволското гърло“ - се оказват истинско предизвикателство за екипа. 

 

Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова са част от звездния каст на мащабната продукция, а в главните роли ще видим Владимир Карамазов и Теодора Духовникова. Актьорският състав включва и нови лица, както и актьори от Смолянския театър.

 

„Магията на Родопите и силата на българската природа, история и култура са изключително въздействащи за актьорите и целия ни екип. Локацията на сериала е от голямо значение за историята и за драматургичната основа на концепцията. Планината не е просто  място, където ще бъдат заснети филмовите сцени,  тя представлява пълнокръвен “персонаж”, който участва в цялостното действие и играе важна роля в  съдържанието на филма. Качествената картина, силното актьорско присъствие и сюжетът ще завладеят публиката с появата си в ефир”, споделя продуцентът Евтим Милошев. 

 

„Дяволското гърло” е поредната авторска продукция на NOVA. Заснета с изключително качествена техника от ново поколение, поредицата дава заявка да се превърне в един от най-добрите български сериали и има амбицията да излезе на международния пазар. 

 

”Българските зрители все повече търсят родни продукции и това се вижда не само от резултатите на „Откраднат живот“, но и от интереса на публиката към българските филми в киносалоните. Щастлива съм, че именно NOVA върна интереса на аудиторията към качествените локални филми и сериали на всички платформи. Имаме големи очаквания за този продукт – и като актьорска игра, и като присъствие на естествената среда в сюжета, и по отношение на кинематографията“, коментира Вики Политова, главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп.

 

Актуални новини ще откриете на уебсайта на NOVA, както и на FB страницата на сериала.

 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg