Марта Вачкова: Сестра Жекова звучи сякаш е писана специално за мен

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Марта Вачкова: Сестра Жекова звучи сякаш е писана специално за мен
28.09.2017

"Благодарение на главния сценарист - Христина Апостолова, сестра Жекова звучи все едно е писана за мен. Сякаш са се докоснали до мислите ми и са написали тези реплики", пошегува се Марта Вачкова по време на гостуването си в "Здравей, България". Тя загатна, че Коко ще завърти една страшна беля, която зрителите ще видят по-нататък и че тази вечер предстои Наталия да се завърне в болницата, и да съобщи огромна новина – два любопитни момента от предстоящите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло".

 

"Много трудно се направих, че не харесвам Юлиан Вергов в първите епизоди на новия сезон. Няма как да не го обичаш, той е прекрасен актьор и колега", разказа още Марта Вачкова. "След обожавания от сестра Жекова професор Генадиев, в болницата се появи друг невероятен директор", коментира развълнувано обичаната актриса. 

 

"Предстои да участвам в най-престижния български кино фестивал в България – "Златна роза". Ще имам възможност да съм в журито за най-добър късометражен филм", сподели актрисата, която ще се отправи към Варна за събитието. "Прекрасно е, че NOVA подава ръка не само на българските сериали, но и на българското кино", добави Марта, която е част от най-успешния български медицински сериал у нас. Сред поредицата известни гостуващи актьори, тази седмица зрителите имат възможност да видят и Даниел Цочев.

 

Не пропускайте премиерния епизод на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.   

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg