Джини от Норвегия спечели журито и публиката на X Factor България

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Джини от Норвегия спечели журито и публиката на X Factor България
25.09.2017

Музикални открития и емоционални развръзки превзеха сцената с появата на кандидатите за музикално шоу № 1 през изминалата вечер. За дългия път от Норвегия до сцената на X Factor България разказа 25-годишната Вирджиния Събева. “Не обичам да говоря, много по-спокойна съм, когато пея“, добави чаровната кандидатка, която доказа твърдението си с непоколебими вокал и присъствие на сцената. 

 

След тежка операция на зрението, която възпрепятства явяването му през 2015 година, сега 20-годишният Теодор Стоянов докосна жури и публика с въздействащо изпълнение, което му даде зелена светлина за тренировъчния лагер.

 

Станислава Василева от Бургас получи оценка за “най-доброто изпълнение на песен на Адел в историята на шоуто“, а влюбените Виктория и Марио направиха своя най-добър ход, решавайки да се явят заедно на сцената на X Factor.

 

Кандидат за шоуто и почитател на Васил Найденов разбра, че е по-добре да остане в ролята на фен, а комик претендент си даде сметка, че е по-добре да остави музиката за фон на забавните истории.

 

Какви ще бъдат стъпките на талантите в следващите етапи на шоуто? Кои кандидати за голямата сцена ще получат одобрението на журито по време на кастингите? Не пропускайте да разберете в X Factor “Сътворението на звездите“ в неделя от 20.00 ч. по NOVA.

 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg