Любовта във VIP Brother се завръща след серия скандали

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Любовта във VIP Brother се завръща след серия скандали
25.09.2017

Тази вечер във VIP Brother live, от 20:00 часа по NOVA, ще станем свидетели на множество скандали между Съквартирантите. Напрежението в Къщата е нетърпимо, а един човек е в центъра на всяка буря. Непрестанните крясъци на Шеф Петров и стремежът му да покаже, че винаги е прав, ще опънат нервите на звездите до краен предел и любовното гнездо буквално ще се взриви. 

 

За своя престой в Къщата, Джулиана успя да покаже доброто си сърце и нежелание да влиза в конфликти с останалите. Красавицата опитваше да запази спокойствие, дори когато попадаше под директния огън на Шефа. Тази вечер ще видим как поредният обстрел ще сломи Джули и тя ще поиска да напусне шоуто, но дали наистина ще го направи, предстои да разберем.

 

Мария беше първият Съквартирант, който се противопостави на избухливия Шеф Петров. Въпреки извиненията, които си размениха, враждата между двамата ще продължи с пълна сила и днес ще видим как Петров ще забърка и други хора в сложните им взаимоотношения. След големия взрив, който ще разтърси Къщата, неочаквано Мария ще се изповяда пред Big Brother и ще изяви желание да се опита да върне любовта и мира във VIP Brother 2017. Дали красивата певица ще успее да залепи парченцата разбирателство, които останаха от първата седмица на Съквартирантите, или опитите ѝ само ще влошат нещата, ще разберем тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

 

В живото предаване довечера ще проследим и първите елиминации в Къщата. Мегз, Шеф Петров, Тони Стефанов и близначките Алекс и Влади са номинирани за изгонване, а на живо в студиото те ще бъдат защитавани от най-близките си хора. Застрашените от изгонване ще се изправят и пред благотворителното предизвикателство на Big Brother, а кой от тях ще се раздели завинаги с шоуто, зависи само от зрителите на NOVA.

 

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg