Джеймс Франко – тази събота в „Като на кино“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Джеймс Франко – тази събота в „Като на кино“
21.09.2017

Тази събота в „Като на кино“ лошото момче на Холивуд Джеймс Франко даде интервю на актрисата Евелина Борисова в Ню Йорк. Двамата разговаряха за новата роля на Франко в сериала „Нюйоркска комбина", който проследява възхода на порно индустрията в зората на 70-те. Ексклузивната среща започва в 18:00 ч. на 23 септември, по bTV Cinema.

 

В предаването гостуват и две големи звезди на българското кино, които се събират на екран отново, 12 години по-късно. Актьорите Катерина Евро и Любен Чаталов ще разкажат за ролите си на бивши съпрузи в новия български филм „Пътуващо кино". Двамата, заедно с водещия Михаил Дюзев, ще разсмеят зрителите с истории зад кадър от една къща в Твърдица и ще си спомнят с носталгия за превъплъщенията си в комедията „Време за жени".

 

Катерина Евро ще сподели как се е справила с предизвикателството за първи път в живота си да се превъплъти в толкова драматична роля, каквато е тази на бивша алкохоличка с пречупена съдба. Любен Чаталов ще повдигне завесата и зад още една своя роля – бащата от филма „Дамасцена". Ще разберем повече за партньорството с Веселин Плачков и за приятелствата, зародили се между 80 актьори от цялата страна.

 

„Като на кино“ надниква в кухнята на филма „Борг срещу Макенроу", който проследява историческите мачове между две от най-големите звезди в световния тенис. Ще бъдат представени и големите премиери на големия и малкия екран.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg