Титанични сблъсъци и гладна стачка във VIP Brother

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Титанични сблъсъци и гладна стачка във VIP Brother
19.09.2017

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21:00 часа по NOVA, ще проследим развитието в отношенията между Тони и Шеф Петров след скандала между двамата. Въпреки извиненията на Тони и опитите на останалите Съквартиранти да разсеят Петров, той няма да забрави така лесно случилото се. Нещо повече, избухливият му нрав ще забърка още хора, а нищо неподозиращата Джулиана ще се окаже виновна, че приготвя храна за журналиста и ще бъде остро разкритикувана от Шефа. Ще стане ли конфликтът между двамата повод за разделение в Къщата и защо Тони Стефанов отказва да се храни на масата с останалите, предстои да разберем още тази вечер.

 

След неуспеха на седмичната мисия „Орденът на сърцето“, Съквартирантите са принудени да живеят с минимален бюджет. Влюбеният Big Brother обаче ще им даде втори шанс да си осигурят комфортен живот през втората седмица на съвместно съжителство. Той ще постави мисия Miss VIP Brother 2017, а компетентното жури в състав Шеф Петров, Дани Милев, Цуни и Тони Стефанов ще имат тежката и отговорна задача да изберат най-красивата жена в Къщата. Неочаквано тази толкова забавна и красива мисия ще доведе до поредна порция сълзи и огорчения. Коя от красавиците в Къщата ще стане Miss VIP Brother 2017 и коя ще се почувства обидена от това, предстои да разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

 

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg