Discovery Channel с премиера на "Дяволският каньон"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Discovery Channel с премиера на "Дяволският каньон"
09.08.2017

Територията около Дяволския каньон в Британска Колумбия е приютила най-големите залежи от злато, виждани до момента. Тя е също и най-враждебното място за оцеляване на планетата. Стотици милиони долари в злато чакат всеки, който е готов да рискува живота си, за да ги получи. Примиерният първи епизод на най-новата поредица „Дяволският каньон“ ще ви пренесе заедно с трима златотърсачи в най-дълбоките джунгли на Британска Колумбия, на 14-и август, понеделник, от 21:00 ч. по Discovery Channel. 

 

Екстремните златотърсачи Бойс Гоф, Бен ван дер Валк и Джон Белчик тръгват отделно в районите на Дяволския каньон, които са напълно извън обсега на големи минни компании,  в търсене на следващия голям златен удар. Няма пътища, няма пътеки, няма операторски екип, няма помощ. Те сами трябва да приготвят всичко, от което се нуждаят, за да оцелеят в най-връждебната терирория на Британска Колумбия. Само за няколко седмици те ще се разкъсват между завладяващата война помежду  им в търсене на злато и оцеляването в условията на сурова зима. 

 

Талантливите златотърсачи навлизат дълбоко в девствената гора, за да намерят колкото се може повече злато, преди зимата да настъпи. Яростни бури, смразяващи дъждове и снегове, падащи дървета, хипотермия и опасни мечки стоят между златотърсачите и сбъдването на всичките им мечти. Човекът се изправя срещу природата в една от най-суровите среди на Земята, за да получи шанса да открадне златото на Дявола. Колко далеч са готови да стигнат Бойс, Бен и Джон в стремежа си към богатство и слава?

 

Малцина златотърсачи все още имат желание да правят нещата по добрия стар начин - да се втурнат към ръба на цивилизацията само с раниците на гърба си в търсене на най-големите залежи от злато, виждани до момента. Впуснете се заедно с тримата екстремни кандидати в самоубийствена мисия към най-отдалечената област на Дяволския каньон. 

 

Не пропускайте да съприживеете всички емоции на смелите златотърсачи в най-новата и вълнуваща поредица „Дяволският каньон“ на Discovery Channel от 14-и август, понеделник, от 21:00 ч. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg