„Ченгета новобранци“ с премиерен втори сезон по AXN

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

„Ченгета новобранци“ с премиерен втори сезон по AXN
31.07.2017

На 5 август от 21:00 часа, AXN White ще излъчи премиерно специалния епизод от британската поредица за Шерлок Холмс - „Кошмарната булка“. Изключително нашумелият Бенедикт Къмбърбач, отново влиза в ролята, която го изстреля в света на знаменитостите, като в този специален епизод той и доктор Уотсън (Мартин Фрийман) предприемат пътуване във времето, за да се завърнат във викториански Лондон през 1890 година.

 

След седем месеца на действителна служба в сезон 1, петимата новобранци от 15-ти полицейски участък са разбивали врати, задържали са престъпници, грижили са се за безопасността на хората и са пазили взаимно гърбовете си. Във втори сезон ще го направят отново, с единствената разлика, че ще бъдат много по-добри! Гледайте премиерните епизоди на сезон две на канадската полицейска драма  „Ченгета новобранци" от 15-ти август, всеки вторник от 21:00 по 2 епизода.

 

19:00 е началният час по AXN White, на премиерния епизод на напрегнатата драма „Откуп“, създадена по действителен случай, която проследява работата на кризисния парламентьор Ерик Бомонт, чийто екип спасява животи там, където всички останали са се провалили. „Откуп“ е вдъхновен от истинския живот на един от най-известните кризисни парламентьори Лорънт Комбълбърт, който заедно с партньора си е световно признат, заради невероятната си успеваемост. Към днешна дата, двамата продължават да обикалят света и да помагат на международни корпорации и правителствени агенции, във воденето на сложни преговори и разрешаването на конфликтни ситуации свързани с отвличания и задържане на заложници.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg