Мария-Габриел и Тереза Маринова в "Комбина" по NOVA

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Мария-Габриел и Тереза Маринова в "Комбина" по NOVA
08.07.2017

Тази неделя в "Комбина" по NOVA ще гостува новият български еврокомисар Мария-Габриел. Вижте какви са приоритетите на българката, която ще участва в управлението на Европа – в един разговор с Лора Крумова.

 

Олимпийският ни шампион, които сбъдна всичките си мечти – Тереза Маринова. За живота след спорта и каузите за здравословен начин на живот, очаквайте интервюто на Галя Щърбева в "Комбина".

 

Централен гост в предаването ще е и един от най-продаваните и успешни български изпълнители у нас – Любо Киров. Пред Лора Крумова той ще разкаже за таланта като бизнес, или как се създават хитове.

 

Когато любовта се превърне в насилие – историята на Краси Боев тази седмица. Той ще срещне зрителите с певицата Сани Алекса, а тя ще отговори на въпросите как оцелява и продължава ли напред след побоя от приятеля ѝ швед.

 

Плацента за вкъщи – биологичен отпадък или новата панацея? За новата световна мания и мода сред българите да си вземеш плацентата от болницата в репортаж на Галя Щърбева.

 

Здравни емигранти: българи разследвани за източвани на испанската система операция "Бъбрек". Едно разследване на репортера на NOVA Владислава Тричкова, което ще бъде излъчено тази неделя в “Комбина”.

 

Тази неделя Миролюба Бенатова ще представи – Сделки и дипломация: медиците след Либия – част последна.

 

Не пропускайте ексклузивните гости, теми и въздействащи разкази – тази неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA. Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев. 

 

За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на "Комбина”. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg