Георги Първанов и Мария Статулова тази неделя в “Комбина” по NOVA

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Георги Първанов и Мария Статулова тази неделя в “Комбина” по NOVA
30.06.2017

Тази неделя пред Лора Крумова ще застане президентът Георги Първанов. В седмицата, в която празнува 60-годишен юбилей, той избра “Комбина”, за да направи своята равносметка. За победите и загубите, приятелствата и предателствата в политиката, както и за да сподели неразказвани истории от президентските мандати – очаквайте Георги Първанов в предаването. 

 

Краси Боев среща футболиста Валери Божинов на футболен мач в София. Кои са новите хитове на Божинов, къде ще продължи кариерата си и защо реши да покаже сина си Валери-младши пред камерите – това са само част от въпросите, чиито отговори зрителите ще видят в репортажа на Краси Боев в “Комбина” по NOVA.

 

Централен гост в предаването е легендарната българска актриса Мария Статулова. Тя споделя в откровен разговор с Лора Крумова за превъплъщенията си в живота и на сцената и какво е да живееш в къщата на легендарния български писател Йордан Радичков.

 

Извън политиката ли е Слави Бинев, прощават ли избирателите политическото номадство и колко е дълъг пътят от Атака до ДПС – гледайте срещата му с Галя Щърбева тази неделя в ефира на NOVA. 

 

Миролюба Бенатова продължава поредицата си и представя: Любовта на Здравко – Медиците след Либия.

 

В късите си разкази Мария Йотова ще разкаже за пръв път историята на български младоженци, които са избягали от комунизма с лодка.

 

Не пропускайте ексклузивните гости, теми и въздействащи разкази – тази неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA. Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев. 

 

За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на "Комбина”. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg