Традиционни български ястия готвят звездите в "Черешката на тортата"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Традиционни български ястия готвят звездите в "Черешката на тортата"
27.06.2017

Традиционни български ястия, богати трапези, артистична компания и много добро настроение очаква зрителите в "Черешката на тортата" следващата седмица – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. На кулинарната сцена изгряват звездните домакини Саня Борисова, Трифон Михайлов, Владо Дончев, Мария Статулова и Катето Евро, които се впускат в битка за титлата "Най-добър домакин". 

 

Седмичната кулинарна фиеста в понеделник открива чаровната актриса Саня Борисова, според която изкуство се твори не само на големия екран, но и в кухнята. За звездата от българския телевизионен сериал "Забранена любов" няма забранени подправки, но едновременно с това са ценни и традиционните вкусове. Изцяло вегетарианското й меню обаче озадачава звездните гости.

 

Традиционна вечеря с иновативни детайли и изненади поднася във вторник младият предприемач Трифон Михайлов, който успешно менажира не само фондация за пчели, но и процесите в кухнята. Звездният домакин доказва, че никой не е по-голям от хляба, изненадвайки гостите с двойно втасала питка… с чесън, приготвено по мъжки основно ястие и същински меден финал. В сряда адвокатът Владо Дончев отвежда зрителите в китното асеновградско село Косово, за да представи в автентична обстановка своите кулинарни и сомелиерски умения. Звездният домакин приготвя изцяло родопска кухня, в която акцент са гювечът по косовски, класическият пататник и музикален поздрав с гайда на живо. 

 

Звездни мигове и неподправен чар обещава в четвъртък обичаната актриса Мария Статулова, която няма специална рецепта за щуротиите и в кухнята, и в живота. Тя с радост посреща гостите в дома на големия български писател Йордан Радичков, който е неин свекър. Трапезата е богато отрупана, но черешката на тортата са безценните семейни истории. А в петък в кухнята се развихря шеф Катето Евро, чиято запазена марка са традиционни български гозби, прочутите й люти чушлета и изобилие от добро настроение. Актрисата готви с много масло и любов, за да предаде хубавото намерение на гостите си във финалната вечер. 

 

Какви вълнения предстоят за звездните домакини и кой ще спечели титлата "Най-добър домакин" в кулинарното шоу? Не пропускайте "Черешката на тортата" всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

 

Докато се подготвяте за предстоящото кулинарно приключение, можете да си припомните епизодите във Vbox7.com канала на "Черешката на тортата", а актуални новини ще откриете в уебсайта на  NOVA и във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg