Цецка Цачева и Йорданка Христова в "Комбина"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Цецка Цачева и Йорданка Христова в "Комбина"
18.06.2017

Предаването "Комбина" тази неделя по NOVA ще срещне министъра на правосъдието Цецка Цачева с един българин, който 26 години чака справедливост от правораздавателните институции в страната. Неговата история разказва в късите си разкази Мария Йотова. Това е съдбата на един човек, който чака справедлива присъда за обир на дома си и поради липсата на такава осъди България в Страсбург...

 

Как Цецка Цачева ще коментира бавния съдебен процес, каква реформа е необходима и  защо този частен случай ядоса дори премиера Бойко Борисов – отговорите очаквайте в "Комбина". Пред водещата Лора Крумова министърът на правосъдието  ще коментира и исканата й тази седмица оставка.

 

Централен гост в студиото тази неделя ще бъде обичаната българска певица Йорданка Христова, която беше част от журито в шоуто за звездни преобразявания "Като две капки вода". Очаквайте разкази за голямата музикална сцена и златните времена на родната естрада. 

 

И още: Миролюба Бенатова представя: Медиците след Либия – Свободата на Сиропуло.

 

Краси Боев този път ще бъде зад кулисите на Годишните музикални награди на БГ радио. Кои са новите български хитове и звезди на 2017 година – отзвук от концерта тази неделя в "Комбина".

 

Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

 

За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и  Facebook страницата на "Комбина".

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg