Румяна Бъчварова и нападнатата камериерка в “Комбина” по NOVA

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Румяна Бъчварова и нападнатата камериерка в “Комбина” по NOVA
10.06.2017

Пребитата от шведски турист в Слънчев бряг камериерка проговаря в ексклузивно интервю на Лора Крумова тази неделя в “Комбина” по NOVA. 65-годишната Диана разказва за ужаса и унижението след бруталната агресия, на която стана жертва.

 

Актуалните политически процеси в страната и Европа, както и стабилността на правителството са тема на разговор с Румяна Бъчварова – началник на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов. Един от най-близките до премиера хора застава пред Лора Крумова.

 

Миролюба Бенатова представя: 10 години свобода – медиците ни след спин процеса. Спомените на Валя Червеняшка и съпруга й Емил, който първи подава сигнал в България за арестите.

 

Непорасналото момиче на българското кино Катерина Евро ще бъде централен гост в предаването. За живота извън рамките, смелостта да остарееш и превъплъщенията на една жена – гледайте в “Комбина”.

 

Световноизвестната певица и композитор на филмова музика Лиса Джерард също ще бъде част от гостите на предаването тази неделя. Носителката на “Златен глобус“ за музиката, която създава заедно с Ханс Цимер за филма “Гладиатор“ отваря сърцето  и душата си за българската публика. Пред Галя Щърбева тя разказва за страстта си към “Мистерията на българските гласове“ и какво е усещането да си с тях на една сцена. 

 

Различният поглед към един различен парад ще бъде темата на Краси Боев в Комбина тази неделя. Какво се случи на 10-тото издание на София прайд?

 

Защо актрисата и певица Нона Йотова влезе в нова роля и съчетава театралната сцена с Народното събрание? Как се чувства като депутат от БСП,  добри актьори ли са политиците и ходят ли на театър –един разговор на Галя Щърбева.

 

Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA. 

 

За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и  Facebook страницата на "Комбина”. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg