Един от героите на „София – Ден и Нощ“ става баща

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Един от героите на „София – Ден и Нощ“ става баща
06.06.2017

Изненадите в риалити сериала „София – Ден и Нощ“ продължават и тази седмица от понеделник до петък в 22:30 ч. по NOVA.

 

Най-неочаквано един от героите научава, че има дете на няколко годинки. Разкритието преобръща живота му изцяло. Кой е бащата и каква е причината да крият детето от него толкова време?

 

Боби и Ася пък са героите, които продължават да се надяват да се сдобият с наследник. Страховете на Ася обаче бяха на път да провалят мечтата им за бебе. В следващите епизоди приятелката на Боби получава изненадващи симптоми за бременност. Заветният момент може би е дошъл – бременна ли е Ася или това е само лъжлива тревога?

 

И докато симпатичната двойка Калина и Ясен са изправени пред първия си много сериозен сблъсък на мнения, Зара започва нова страница в своя живот. По драматичен начин съдбата я среща с мъж, в който тя има шанса да се влюби. Дали екзотичната брюнетка ще започне всичко отначало или любовта й към Дани ще й попречи да има свой пълноценен живот?

 

Гледайте „София - Ден и Нощ" – тази седмица вторник, сряда и четвъртък, в 22:00 ч. по NOVA. 

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им https://www.instagram.com/sofiadayandnightofficial. 

А най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg