BiT с нова програмна схема дело на Сашо Диков

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

BiT с нова програмна схема дело на Сашо Диков
31.05.2017

От 5 юни 2017 влиза в сила нова програмна схема на BiT - дело на новия й програмен директор Сашо Диков, който преди дни взе и голямата награда "Свети Влас" за предаването си "Стажанта" (петък, 18:30 ч.).

 

От неделя, 11 юни, то ще се нарича "Стажанта броди" и се мести в неделя по обед, 13 ч. В неделя от 18:30 ч. е и авторското предаване на Сашо Диков - "Просто Диков", което ще продължава три часа и половина, до 22 ч. и вече няма да бъде прекъсвано от "Уикенд новини" с Жени Цанев.

 

Сашо Диков стана програмен директор на BiT на 12 април, а дотогавашният - Ралица Ковачева - напусна и телевизията, като съобщи за това на медиите с и-мейл на 9 май. Ралица Ковачева напусна БНТ през ноември 2007 г. заедно с Асен Григоров, който направи нова телевизия - "Re:TV", тръгнала в ефир на 7 май 2008 г. В нея Ковачева водеше предаването “20 часа“ - обзор на деня. Телевизията обаче спря да излъчва година и половина по-късно, на 27 ноември 2009 г. BiT тръгна на 14 септември 2015 г.

 

Една от изненадите в програмата на Диков е новото предаване на Венета Райкова (позната от 11-е сезона на късния вечерен съботен таблоид "Горещо" по Нова телевизия, 2004 - 2014 г., от "Къщата на Нова" през март - юни 2013 г., от "Голямата уста" през септември - декември 2014 г. и от 2-та сезона на следобедното токшоу "Дневникът на Венета" по TV7 през 2015 - 2016 г.).

 

Новото предаване на Райкова се нарича "Горещи срещи" и ще се излъчва всеки делничен ден в праймтайм, от 19:00 до 20:00 ч. Засега от телевизията не са разпространили информация за съдържанието му.

 

Другата изненада е преминаването на сутрешното уикенд предаване на Люба Кулезич - "Честно казано" (досега два часа от 9 до 11 ч. в събота и неделя) в делничния праймтайм. От понеделник, 5 юни, публицистиката се превръща във водещ акцент на телевизията (20 - 21 ч.).

 

На разработената от Кулезич от 4 март тази година аудиторна ниша, но засега само в събота от 9 ч., идва "Хайд Парк" - двучасово дискусионно предаване със Силвия Великова (досега - половинчасово "Би Ай Ти интервю" в събота и сряда) и Полина Паунова (досега - "Би Ай Ти интервю" в неделя и четвъртък).

 

В трети програмен акцент се превръща спортът - предаването на Кирил Веселински - "Спорно за спорта" - вече няма да е седмично (90 минути в понеделник от 20 ч.), а става ежедневно - всеки делничен ден от 21 ч., отново по 90 минути.

 

Диков вкарва и четвърти акцент в делничната програма - това е развлекателният бизнес с новото делнично предаване "Star Box", в което ще се показват новини от българската и световната шоу сцена. За него също няма повече информация освен налричната в програмната схема - 60 минути от понеделник до петък (21:30 - 22:30 ч.) с повторение сутрин от 9 ч. и повторения през уикенда.

 

В уикенд програмата изненадата е новото съботно предаване на Гери Дончева - "Карамел", което тръгва на 11 юни от 22 ч. с продължителност 120 минути - до полунощ. Повторението му е в неделя по същото време, а в кратката му анотация е записано "предаване за красиви жени и интересни мъже".

 

Сутрешният блок "Един прекрасен ден" с Каролина Братанова (досега от 9 ч.) се превръща в следобеден - от 15 ч. 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg