Пореден силен летен сезон в ефира на NOVA очаква зрителите на 30 май

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Пореден силен летен сезон в ефира на NOVA очаква зрителите на 30 май
25.05.2017

Пореден старт на силен летен сезон в ефира на NOVA очаква зрителите на 30 май. Телевизията затвърждава стратегията си да инвестира в разнообразна програма, с акцент върху любимите български продукции и сериали. NOVA е единствената медия на пазара, която за четвърта година пуска специално лятно издание на Новините, съобразявайки се с динамиката на събитията и ритъма на хората във ваканционните месеци. 

 

Лятната късна емисия на Новините на NOVA стартира на 30 май с начален час 22.00 ч. Най-опитната екранна новинарска двойка в българския телевизионен ефир - Ани Салич и Николай Дойнов, ще представя акцентите от деня в удобно за зрителите време през лятото – в 19.00 и в 22.00 ч, от понеделник до петък. 

 

Обичаното кулинарно шоу "Черешката на тортата" се завръща с нови звезди и нови правила - всяка делнична вечер - от 30 май, в 20.00 ч. 7 поредни седмици 7 звездни групи ще изненадват с изкушения в кухнята, съревновавайки се за титлата "Най-добър домакин" в деветия сезон на предаването, като всяка седмица ще е подчинена на различна тема, по която участниците ще готвят и посрещат своите гости.

 

Любителите на криминалния жанр ще станат свидетели на много динамични сцени и изненадващи разкрития в шестия сезон на хитовия сериал "Хавай 5-0", който ще се излъчи непосредствено преди премиерния си седми сезон в ефира на NOVA. От 30 май, точно в 21.00 ч., лейтенант Стив Макгарет и неговият екип ще се изправят пред най-опасните престъпници, намерили убежище в рая на тропическите острови, а качествените екранни  каскади и екшън отново са гарантирани.

 

Превърналият се в хит сред младите риалити сериал „София - Ден и Нощ” продължава и през лятото с премиерни 30-минутни епизоди от 22.30 ч. Веднага след него, в 23.00 ч., предаването „Господари на ефира” ще представя любопитните теми от седмицата и ще търси истината по забавен и неподправен начин. „Часът на Милен Цветков” ще слага подобаващ финал на деня в 23.30 ч. с провокативен обзор на всичко актуално през погледа на популярни лица от българския политически елит и шоубизнес.

 

Лятото в ефира на NOVA идва на 30 май със специалното издание на новините и още приятни изненади, които медията е подготвила за зрителите.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg