Приключиха снимките на 3-ия сезон на сериала „Откраднат живот”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Приключиха снимките на 3-ия сезон на сериала „Откраднат живот”
17.05.2017

С адреналин за актьори и екип завършва днешният снимачен ден на „Откраднат живот: Възмездието“, който е и последен за третия сезон на най-успешния български медицински сериал. Снимките са на открита локация, която бележи една от големите развръзки в историята на някои от главните герои. Дългоочакваният финал на сезона зрителите ще видят на 26 май от 20.00 ч. по NOVA, когато щастливите мигове ще се преплетат с неочаквани драматични ситуации.

 

Дни преди финалните епизоди на третия си сезон „Откраднат живот: Възмездието“ печели все повече зрители пред малкия екран и отбелязва все по-голям ръст спрямо предходния сезон. Данните от гледаемостта на продукцията потвърждават ръст от 20% от старта на сезона през февруари, а този месец сериалът привлича 30% повече зрители на възраст 18-49 години пред екраните. Расте интересът и на женската аудитория (33.1%), както и на младите зрители на възраст 18-34 (32.1%).

 

Нова Броудкастинг Груп продължава да подкрепя български сериали и филми, а успоредно с това нараства и интересът на аудиторията към родните продукции. От първия епизод на сезон 1 на „Откраднат живот“ през март 2016 година досега, компанията реализира общо 5 български тв и уеб сериали и подкрепи 4 филма за голям екран. В ефира на NOVA освен „Откраднат живот“, успешно върви и романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“, а продуцентите от 7Talents, част от портфолиото на Нетинфо, са създатели на първите уеб сериали у нас, като  „Не така, брат“ и „Апартамент 404“, а този месец предстои да стартира и третият им проект. 

 

Кинопродукциите, реализирани с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп досега са „Маймуна“ на режисьора Димитър Гоцев-Шошо и „Воевода“ на Зорница София. На 19 май е кино премиерата на най-новия български филм Бензин на режисьора и актьор Асен Блатечки, а тази есен феновете на българското кино ще могат да гледат на голям екран „Вездесъщият" на Илиян Джевелеков - още една българска лента, на която Нова Броудкастинг Груп е копродуцент. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg