Семейството на Цецо Елвиса „лекува” живота на една двойка

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Семейството на Цецо Елвиса „лекува” живота на една двойка
16.05.2017

Тази вечер „Смени жената” ще запознае зрителите с две коренно различни семейства. Едните са обединени, общуват, споделят и правят всичко заедно, докато при другите ситуацията е коренно различна. Какво ще се случи, когато два коренно различни характера и тяхното ежедневие се сблъскат – зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21.00 часа.

 

Домакинската работа в семейство Лободови от Смолян върши основно Елисавета. Понякога съпругът Денко й помага, но само след нейна молба. Децата също помагат, но Елисавета смята, че тяхно задължение е по-скоро изкарването на добри оценки в училище. Тя работи във фабрика за пластмасови детайли, организира джаз фестивали, също така е и общински съветник. През зимата съпругът й работи като ски учител, през лятото е планински водач и дава велосипеди под наем. Съпрузите не си споделят, не са задружни и всеки си живее свой собствен живот. До развод са стигали няколко пъти, последният от които е бил преди две години. Въпреки всичко в грижите за децата си са единни.

 

Мариела и Цветелин са заедно от 18 години. Във връзката си са изключително хармонични, обичат да прекарват времето си заедно като семейство. По професия Мариела е PR специалист, филолог и журналист. Има и издадена книга с поезия. Съпругът й Цветелин, известен още като Цецо Елвиса, се занимава с музика цял живот, тя е неговата страст и професия. Дъщеря им Виктория е дълго чакано детенце, родителите й се стараят да прекарват цялото си свободно време в игри и пътувания.

 

Ще успее ли Мариела да понесе безхаберието от страна на семейство Лободови, след като е свикнала на помощ и подкрепа в своето? Как ще се почувства Елисавета, когато намира съпричастност във всяко едно свое начинание? Всичко това, съпроводено с много сълзи, смях и съвети за семейно щастие, в „Смени жената” тази вечер от 21.00 ч.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg