Шеф Манчев внедрява Big Brother наблюдение в „Кошмари в кухнята“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Шеф Манчев внедрява Big Brother наблюдение в „Кошмари в кухнята“
16.05.2017

Грандиозни скандали и бурни емоции а ла Big Brother вдигат градусите и кръвното на шеф Манчев в новия епизод на „Кошмари в кухнята“ на 16 май, вторник, от 21.00 ч. по NOVA.

 

Кварталното заведение „Лимонадите“ в софийския квартал „Красна поляна“ разкрива драматичната история на една риалити звезда и неговата спътница в живота – бившата известна манекенка – Екатерина Дюлгерова. Миро – победителят в Big Brother 2 и Катя късат с шоу бизнеса и се впускат в амбициозната авантюра да имат собствено заведение с пълното съзнание, че са аматьори в бранша.

 

„Лимонадите“ е бивше квартално кафене, което с много труд и енергия успяват да обновят и осъвременят. Само с една бормашина и един флекс Миро сътворява чудеса. След четири години функциониране като бар, двамата вземат решение да вкарат и кухня със стегнато меню в заведението. Преди една година, точно на 1 април като на шега стартира и кухнята на „Лимонадите“. Сериозно рамо в това начинание дава съквартирантът Лео Бианки, който споделя своя ноу-хау за автентични италиански пици и дори лично обучава готвача.

 

Кошмарите в „Лимонадите“ обаче не са в кухнята, където персоналът е талантлив и мотивиран, а в обслужването. Повечето клиенти дори не подозират, че в заведението има и кухня. Масово се поръчват топли напитки или бира с пържени картофи. Кухнята работи на макс само, когато Миро и Катя са там. В опит да спасят бизнеса си, те се пренасят почти да живеят там, заедно с бебето си – Давид.

 

За да се ориентира в сложната ситуация, шеф Манчев прибягва до нетрадиционно решение. За първи път в историята си „Кошмари в кухнята“ внедряват наблюдeние тип Big Brother. В рамките на няколко часа шеф Манчев наблюдава какво се говори и прави в кухнята и салона, за да види какви точно са проблемите.

 

След тайното наблюдение идва явното. Как се прави ризото, защо крем супата е с цели парчета зеленчуци и има ли място мащерката в сос болонезе? Защо готвачът Симо хвърля престилката и чупи микрофона на предаването и има ли щастлив край за звездните кошмари - гледайте в „Кошмари в кухнята“ във вторник, 16 май, от 21.00 ч. по NOVA. 

 

За актуални новини следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята” във Vbox7.com. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg