Разследване в Темата на NOVA представя една история в стил 90-те

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Разследване в Темата на NOVA представя една история в стил 90-те
13.05.2017

Тази неделя в Темата на NOVA репортерът Марин Николов пътува към Плевен, за да ни разкаже една история за криминални схеми около магистратите у нас. 

 

Пролетта на 2016 година. Сребрист скъп автомобил минава през бариерата на местно предприятие. От колата слизат четирима. Човекът с червения суитчър е Камен Балбузанов-Куката, а мъжът с якето без ръкави е Иво Бокса. А човекът със синята дреха е прокурорът от плевенската окръжна прокуратура - Димитър Захариев. Кадрите са от охранителни камери. Според анонимни сигнали повече от година тримата мъже обикаляли предприятия и фирми в района на Плевен и налагали охраната си над тях.  

 

Освен споменатите кадри от охранителни камери, осигурени от зрители, пожелали анонимност, екипът на Темата на NOVA представя още факти и следи за връзка между плевенския прокурор, групата около Куката и налагане на рекет с принудителна охрана в града – престъпление, за което спецпрокурорите и антимафиотите твърдят, че имат доказателства и десетки свидетели. 

 

„Нарушени ли са етичните правила за поведение на българските магистрати и трябва ли да има хигиена на контактите на един прокурор“, са само част от въпросите, които репортерът Марин Николов задава на отговорните лица, сред които е самият прокурор Димитър Захариев, както и на останалите главни участници в тази криминална история.

 

Още връзки, контакти, любопитни срещи и престъпни схеми - цялото разследване гледайте тази неделя в Темата на NOVA, в 19.20 ч., веднага след централната емисия новини. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg